King Software voor financiële en logistieke automatisering 

King Software biedt u een volledig assortiment voor de financiële en logistieke automatisering. Zodra u hebt bepaald waaraan uw administratie moet voldoen, kiest u de meest geschikte versie van King. Voor elke onderneming, organisatie of vereniging is er een King pakket op maat. Compass Computer Assistance is gecertificeerd dealer van deze King Software. Wilt u uw processen automatiseren? Neem vrijblijvend contact op met gecertificeerd King dealer Compass om de mogelijkheden te bespreken.

Processen automatiseren

Wilt u alleen boekhouden? Of wilt u met uw software ook kunnen factureren? Wilt u ook een volledige voorraadadministratie bijhouden, compleet met meerdere magazijnen? De mogelijkheden met King zijn eindeloos.

 

Advies en implementatie van software is een specialistisch vak, dat in samenwerking met u als ondernemer in goed overleg moet worden uitgevoerd. Compass Computer Assistance zorgt ervoor dat uw eisen en wensen met uw budget worden gerealiseerd. Hieronder vindt u een aantal van de mogelijke softwarepakketen van King.