De facturatiesoftware Factuur2King van King Software  

PDF facturen inlezen

Met de Factuur2King software stuurt u met een paar drukken op de knop PDF facturen direct naar uw King programma. Factuur2King herkent ingescande facturen en koppelt deze direct aan de juiste crediteur in uw King programma. U hoeft de gescande facturen dan alleen nog maar goed te keuren, waarna deze automatisch verwerkt worden in King. U hoeft de facturen zo niet meer handmatig in te voeren. Dit voorkomt fouten.

Facturen automatisch ingelezen

Facturen die u scant of via e-mail ontvangen hebt slaat u op een centrale locatie op. Hierna worden deze facturen automatisch elektronisch ingelezen door Factuur2King. Nadat de facturen in Factuur2King zijn goedgekeurd, worden deze met een enkele druk op de knop aan King aangeboden. De factuur wordt dan door King als voorlopige boekingen ingelezen. Desgewenst kunnen deze boekingen hierna in King nog worden gecontroleerd en waar nodig aangepast worden.

Onbeperkt aantal scans verwerken

De mogelijkheden met Factuur2King zijn eindeloos. Het is toegestaan een onbeperkt aantal scans te verwerken. Ook kunnen facturen die uit meerdere pagina’s bestaan in het programma verwerkt worden. De facturen kunnen daarnaast aan een onbeperkt aantal King administraties worden gekoppeld. Een factuur kan op factuurniveau worden ingeboekt (factuurnummer, omschrijving, factuurbedrag en btw-bedrag). Dit gebruikt u bijvoorbeeld bij kostenfacturen.

Neem contact op met gecertificeerd King dealer Compass

Download meer informatie over Factuur2King

Factuur2King | King Software

Compass Computer Assistance

Laanweg 3
1724 NJ Oudkarspel

Openingstijden

Compass Computer Assistance staat voor u klaar. Bel voor een afspraak naar 06-50284656 .

KVK 37062998
BTW-ID NL001298423B50

Een goed product, een vakkundige helpdesk en een deskundige gecertificeerd King dealer zorgen voor een tevreden gebruiker.